Енергозберігаючий стенд

25.06.2018

На стенді Ви можете побачити роботу таких систем:

Виконавчі механізми: робочий і зворотний хід циліндра відбуваються при тому самому тиску. Для зменшення тиску зворотного ходу слід застосовувати клапани серії ASR (регулювання тиску) та серії ASQ (регулювання витрати), що дозволяють зменшити витрату повітря на виконавчих механізмах на 40%. На стенді відбувається демонстрація циліндрів зі звичайними дросселями та спеціальними з ефектом енергозбереження. При цьому швидкості та зусилля на циліндрах однакові.
Моніторинг: реальне споживання стисненого повітря на підприємствах не контролюється, тому заходи щодо енергозбереження не обґрунтовані, а очікуваний ефект не має чисельного вираження. Для моніторингу слід застосовувати витратоміри Серії PF2A (для повітря), Серії мініатюрних витратомірів PFM (для різних газів), Серії PF3W (для води) та Серії PFD (для хімічно-агресивних середовищ), що демонструється на даному стенді.
Обдування: при необхідності застосування пневмопістолетів на підприємстві, ніхто не замислюється скільки повітря йде, через них в атмосферу. Енергозберігаючий стенд дозволяє оцінити не тільки роботу пістолетів серії VMG, а й енергоефективних сопел для них Серії KN. На стенді Ви зможете побачити, що при зниженні тиску для обдування, пневматичні пістолети компанії SMC дають такий самий напір, як і звичайні пістолети, але споживають на 20% менше повітря.
Вакуумна техніка: для створення вакууму використовуються ежектори, які споживають стільки ж стисненого повітря, скільки дають вакууму. На нашому стенді можна оцінити роботу 3-ступінчастого вакуумного ежектора Серії ZL, який споживає стиснутого повітря на 100% менше, ніж дає витрата ваккуму. При цьому рівень вакууму завжди на максимальній межі.

Дивіться також

25.06.2018 Випробування дозатора
25.06.2018 Проведення аудиту на заводі снеків
25.06.2018 SMC Corporation на виставці "XV Міжнародний промисловий форум – 2016"