Чиллери та теплообмінники SMC

09.02.2023

Чиллеры и теплообменники SMC

Вирішуючи завдання високої точності, компактності та енергоефективності, SMC постачає продукцію для контролю температури для різних галузей промисловості з підвищенням автоматизації в промисловому секторі.

Чиллери - це продукти, які регулюють температуру джерел тепла в пристроях і обладнанні за допомогою робочої рідини з регульованою температурою. Підтримка заданої температури на машинах та лініях підвищує надійність і термін служби пристроїв.

Чиллери та теплообмінники встановлюються для забезпечення постійної температури від задач у промисловості та прикладних науках до лазерного різання, зварювання, маркування та лиття пластмас під тиском. Застосування лабораторного наукового та аналітичного обладнання включає: мас-спектрометрію, газову хроматографію, МРТ, КТ-сканери, апарати для променевої терапії та інше медичне обладнання.

Розмір чиллера або теплообмінника визначається відповідно до необхідних параметрів: потужності охолодження, яка вимірюється у ватах (Вт), кіловатах (кВт) або тоннах чи холодопродуктивності (RT); температурної стабільності або толерантності і методу охолодження.

Чиллери SMC доступні для установки в стійку, на стіну або підлогу та охолоджуються повітрям або водою; охолоджувальною рідиною, що рециркулює (це може бути вода, DI-вода або суміш етиленгліколю).

Дивіться також

25.06.2018 Енергозберігаючий стенд
25.06.2018 Випробування дозатора
25.06.2018 Проведення аудиту на заводі снеків